La Fira de Sant Lluc d’Ulldecona, celebrada el 18 i 19 d’octubre, ha tancat l’edició d’enguany amb un balanç molt positiu, registrant una afluència total de prop de 15.000 visitants durant el cap de setmana. La majoria dels assistents provenien de les poblacions veïnes de banda i banda de riu Sénia, demostrant la solidesa de l’esdeveniment com a gran pol d’atracció local, comarcal i territorial.
La Fira, que ha mantingut la seva essència amb una reeixida presència de l’oferta tradicional, ha comptat amb una seixantena d’estands alimentaris, d’artesania, demostracions d’oficis, productes de proximitat i comerç local.
Segons la tinenta d’alcaldia i regidora de Comerç i Fires, Mónica Fabra, la valoració és “molt positiva en tots els aspectes, tant pel que fa al nombre de visitants, com als expositors, la qualitat dels productes, les ventes efectuades i, sobretot, al retorn econòmic que això té per a Ulldecona”.
La gran novetat d’aquesta edició ha estat «Lo Racó Gastronòmic», un espai dedicat als productes gurmet, que ha aplegat una dotzena de parades especialitzades, incloent-hi cellers de vins, cerveses artesanes o l’espai del Restaurant les Moles, amb el xef Jeroni Castell, entre altres.


